Afspraak maken

Afspraak maken:

indien je een afspraak wilt maken voor één of meerdere behandelingen, kies dan bij de desbetreffende behandeling hier boven.

Je kan kiezen voor een losse behandeling of voor een pakket. Dit pakket is vooraf met zorg samengesteld. Wil je toch 2 of meerdere behandelingen samenvoegen waarvan geen pakker is, neem dan contact met mij op zodat ik dit samen met jou kan afstemmen.

Twijfel je welk pakket geschikt is voor jou of je dier?

Stuur een bericht via social media of een email naar info@reikienkruiden.nl, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek om te kijken wat mogelijk is.

Afspraak gemaakt

Zodra je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je de factuur (afhankelijk van de gekozen behandeling dient deze vooraf betaald te worden). Tevens ontvang je het intake formulier. Deze dient uiterlijk 48 uur voor de afspraak retour gestuurd te worden. bij het merendeel van de behandelingen is een recente foto nodig, deze kan je per mail sturen of via Whatsapp (het telefoon numer staat in de bevestiging).

Afspraak verzetten

Indien je je afspraak wenst te verzetten, dient dit uiterlijk 24 uur voor de afspraak per email gemeld te zijn. Is het later dan 24 uur vooraf, dan zal het tarief van het consult alsnog in rekening worden gebracht.

Gedeelte van pakket annuleren

Indien je toch na een behandeling, of meerdere behandelingen het restant van je pakker wenst te annuleren, zullen de behandelingen die je niet gaat benutten gecrediteerd worden (tegen het tarief van het pakket). Stuur mij een email om dit aan te geven, en ik sort het bedrag naar je terug. De behandelingen die je wel hebt gekregen, dien je te betalen. Het verschik zal verrekend worden en worden overgemaakt.

Neem contact met mij op!

Heb je vragen over een behandeling? Of twijfel je wat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met mij op en wij kijken dan samen naar de mogelijkheden

8 + 4 =

Sprang-Capelle

info@reikienkruiden.nl