Kruiden

Hoe wil jij je voelen?

N

Emotioneel stabieler

N

Meer rust, minder angst, meer optimisme

N

Balans tussen hoofd en lichaam

N

Energieker, gezonder en vitaler

N

Fitter

N

Betere fysieke gezondheid

N

Meer ontspanning

Kruiden

Spagyriek zijn alchemistische kruidenremedies. Tijdens de bereiding van deze kruidenremedies wordt de essentie van de planten bevrijd. Deze remedies kunnen ingezet worden voor de totale mens of dier, om deze op een natuurlijke en holistische wijze te behandelen. De Spagyriek kijkt naar het lichaam, maar ook naar de geest en de ziel. Deze 3 elementen dienen in balans te zijn, Spagyriek dringt tot de diepste lagen door om dit te bewerkstelligen en hierdoor de balans te herstellen.

Spagyriek

Als je emotioneel, ofwel mentaal in disbalans bent, dan is de kans erg groot dat je na verloop van tijd ook fysiek klachten gaat ontwikkelen. Met Spagyriek kunnen we dit zo goed mogelijk in balans brengen. Een balans tussen lichaam en geest! Spagyriek pakt problemen aan bij de kern.

De bovenstaande pakketten zijn allemaal zonder middelen. Het Spagyriek middel wat op maat gemaakt wordt voor je, wordt naar je adres gestuurd.

Gun jezelf dit middel uit de natuur om weer in balans te komen met anderen, met je omgeving. Maar gun dit vooral voor jezelf!

Hoe voel jij je met regelmaat:

N

Onrustig, gehaast, geen concentratie

N

Slaapproblemen

N

Emotionele disbalans

N

Onzekerheid, twijfel, angstig

N

Beïnvloeding emoties van anderen, gevoeligheid, gevoelig voor indrukken van buitenaf

N

Uitputting, vermoeid, burn-out, lusteloos

Voordelen:

N

Inzetbaar bij acute klachten, maar ook bij chronische klachten

N

Het werkt op het hele lichaam, dus fysiek, mentaal en energetisch. Er wordt gewerkt aan een balans tussen deze 3 systemen

N

Er worden meerdere natuurgeneeskundige therapieën samengevoegd, denk hierbij aan homeopathie, aroma, Bach Bloesems, Schüssler-zouten, de 5-elementen (Chinese Geneeskunde), fytotherapie. De kracht van de natuur in de breedste vorm

Als deze emotionele problemen langere tijd aanhouden, ga je fysiek het één en ander mankeren, zoals:

N

Spijsverteringsproblemen, brandend maagzuur, diarree, winderigheid

N

Problemen met bloedsuikerspiegel

N

Disbalans in je hele systeem, ook met je organen

N

Hormonale disbalans, libido klachten

N

Pijnlijke gewrichten, hoofdpijn, buikpijn, maagpijn etc.

N

Lager immuunsysteem, waardoor vatbaarder voor virussen, bacteriën, schimmels etc.

Kracht van Spagyriek:

N

Niet toxisch; dat houdt in dat Spagyriek veilig gebruikt kan worden. Ook tijdens de zwangerschap, borstvoeding, en in combinatie met andere medicijnen

N

Het heeft een regulerende werking. Als iets te hoog is in je lichaam, verlaagd Spagyriek het, werkt iets te snel, dan laat Spagyriek het langzamer werken etc.

Contra-indicaties
Voor zover bekend zijn er geen contra-indicaties bij het gebruik van Spagyriek. Spagyriek kan dan ook gebruikt worden gelijktijdig met andere geneesmiddelen, bij zwangerschap en borstvoeding. Daarnaast is Spagyriek geschikt voor volwassen mensen, kinderen en dieren.

De behandelingen:

De behandeling vindt plaats op afstand. Dat betekent dat je thuis kan blijven. Ik meet je door op afstand, aangezien alles energie is.
Voor de beste meetresultaten, verzoek ik je voor de afspraak een recente digitale foto naar mij toe te sturen. Meer informatie hierover staat in de email die je krijgt na het maken van de afspraak.

Behandel stappen:

Afspraak maken via mail of website. Je ontvangt een intakeformulier en verdere uitleg voor het aanleveren van een foto.

w

Afspraak via Zoom of Teams (30-45 minuten), anamnese, meting, advies.

Je ontvangt een verslag en een advies per mail van onze afspraak.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag maar staat deze hier niet bij? Neem dan contact op.

Hoe snel merk ik resultaat?

Dit is afhankelijk van de klacht. Indien de klacht chronisch is, zou je het eerste resultaat moeten merken na ongeveer 2 weken. Na 5-6 weken is het aan te raden om te controleren of het middel nog wel juist is voor je.
Het is zo dat we samen op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten. Het ontstaan van de klachten is vaak al enige tijd geleden gebeurt, vandaar dat het ook enige tijd kan duren voordat je resultaat merkt. Kruidengeneeskunde is geen ‘Quick Fix’, we pakken de oorzaak aan, en niet de symptomen. Wel is het mogelijk om de ergste klachten sneller te verlichten, zodat je je al snel beter gaat voelen.

Kan ik ook een remedie bestellen zonder een gesprek?

Nee, dit kan niet. Ik vind het belangrijk om te weten wie jij als persoon bent, daarom vind ik een persoonlijk gesprek belangrijk. Want wie ben jij, en waarom heb je deze klachten? Veel hangt met elkaar samen. Deze samenhang ontbreekt met alleen een doormeting via foto.

Dien ik het middel altijd in te nemen?

Nee, vaak wel maar het is niet de enige mogelijkheid. Je kan ook sprayen, verdampen of opsmeren. Ik geef je advies wat voor jou of je dier de beste methode is.

Is Spagyriek wel of niet geschikt voor mij?

Wel geschikt indien:
– Je dit traject met jezelf wilt aan gaan, om fysiek, mentaal en energetisch in balans te komen door al het moois van de natuur.
– Je niet meteen morgen een positief resultaat verwacht, dit kan even duren voordat je de effecten gaat merken.
– Je een op maat gemaakt kruidenmiddel wenst te gebruiken om beter in balans te komen, en daarmee je gezondheid te bevorderen.
Niet geschikt indien:
– je een ‘quick fix’ verwacht, het duurt even voordat je resultaat ziet omdat de oorzaak wordt aangepakt. Soms is dit dagen, een andere keer enkele weken
– je snel resultaat verwacht van klachten die je al jarenlang hebt. Dit kunnen zowel fysieke als mentale klachten zijn.

Kan dit ook ingezet worden bij dieren of bij kinderen?

Ja, dit kan zeker heel goed ingezet worden bij kinderen en/of dieren.

Zijn deze kruiden giftig?

Nee, deze kruiden zijn niet giftig. Deze zijn op zo’n manier bereidt, dat alle toxiciteit er uit  gehaald is. Daarom kan je deze veilig innemen (mits je je aan de voorgeschreven doseringen houdt).

Hoe vaak moet ik deze innemen?

Ik meet voor jou een op maat gemaakt inname schema. Deze ontvang je na je eerste afspraak. Hierin staat duidelijk vermeld wanneer en hoeveel druppels je dient in te nemen.

Neem contact met mij op!

Heb je vragen over een behandeling? Of twijfel je wat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met mij op en wij kijken dan samen naar de mogelijkheden

10 + 2 =

Sprang-Capelle

info@reikienkruiden.nl