Wie ben ik

Hallo! Ik ben Sharon.

Reiki master & Natuurgeneeskundig – Energetisch therapeut.

Ik ben Sharon, geboren in 1984 en opgegroeid in Drunen (Noord-Brabant). Als klein meisje was ik altijd al met dieren en de natuur bezig. Als kind reed ik paard, en had ik thuis een hond, konijnen, kippen, duiven, vogels. En het paard waarop ik reed stond in een koeienstal bij een boer. Hierdoor groeide ik dus ook tussen de koeien en paarden op. 

Als grote droom had ik dan ook om dierenarts te worden. Dit is iets anders gelopen, en ik ben blij dat ik deze ervaringen heb mogen opdoen met veel reizen en werken in de financiële wereld. Maar ergens had ik het gevoel dat wat ik deed leuk was, maar niet mijn passie, en zo bleef het altijd kriebelen….

Doordat mijn eigen honden Boaz (2010-2018) en Fenne (2013) beide wat ongemakken vertoonden (Boaz vanaf 2014, Fenne vanaf zijn geboorte extreem gevoelig voor geluid en sfeer), maar ik samen met de dierenarts niet kon achterhalen wat ze mankeerden, ben ik in 2014 in aanraking gekomen met natuurgeneeskunde. En toen wist ik wat mij te doen stond. Dit was wat ik ook wilde doen, om andere honden te helpen. Ik ben gaan studeren om dit voor elkaar te krijgen. En met succes! Inmiddels is Fenne grotendeels van zijn angst af, en als hij angst heeft, is hij benaderbaar om hem op dat moment te helpen. Boaz leeft helaas niet meer, maar hij heeft tot het eind van zijn leven grotendeels pijnvrij kunnen leven dankzij de natuurgeneeskunde (met aanvulling van de reguliere geneeskunde).

Zelf ben ik ook sinds kinds af aan al heel gevoelig, voor sfeer, voor emoties van anderen etc. Ook altijd veel bezig geweest met edelstenen, en dingen voelen. Tijdens mijn studie, in eerste instantie voor dieren, ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Inmiddels ben ik Reiki Master, en opgeleid om zowel mensen als dieren te begeleiden met Reiki. Het heeft mijn leven totaal verandert sinds ik met Reiki werk.
Daarnaast ben ik mij naast de natuurgeneeskunde voor dieren, dit ook gaan verdiepen voor mensen, want in mijn omgeving merkte ik dat hier behoefte aan was.

Mijn missie...

… is om mensen en dieren in balans te krijgen door middel van de prachtige middelen die de natuur ons biedt. Denk hierbij aan Spagyriek, suppletie op basis van veelal kruiden, Bach Bloesemremedies. Daarnaast werk ik met energie (Reiki, biotensor, Lecher-Antenne) en daardoor kan ik ook energetische behandelingen geven. Hierdoor kijken we dus niet alleen naar fysieke problemen, maar proberen we een zo goed mogelijke balans te krijgen zowel fysiek, mentaal als energetisch.

En dat alles gebaseerd op het individu. Vandaar dat bij iedere behandeling persoonlijk contact is. Dit heb ik hoog in het vaandel staan. Wie is het individu, welke klachten ervaar jij, en hoe gaan we samen aan de slag om dit in balans te krijgen.

Studies en cursussen.

De afgelopen jaren heb ik op diverse plaatsen opleidingen en cursussen gevolgd. Namelijk: Silverlinde; natuurgeneeskunde voor dieren, Kynocompleet; Reiki Master (dier en mensen), Shiatsu Masseur (voor honden), Allround Masseur (voor honden), diverse modules, Dogs in Shape, orthomoleculaire voeding (humaan en hond), Spagyriek, Biotensor, Lecher-Antenne. Daarnaast zal ik steeds nog bijscholing volgen om mij verder te specialiseren.

Disclaimer:

Energy is Key en Reiki en Kruiden, zullen nooit op basis van klachten een medische diagnose stellen. Ook de websites, www.energyiskey en www.reikienkruiden, zijn nooit een vervanging van een medische diagnose. Indien je specifieke informatie wenst, of een diagnose, kun je je richten tot je artsen, en bij dieren bij de dierenarts.

Neem contact met mij op!

Heb je vragen over een behandeling? Of twijfel je wat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met mij op en wij kijken dan samen naar de mogelijkheden

11 + 10 =

Sprang-Capelle

info@reikienkruiden.nl