Behandelingen

Op deze pagina kan je lezen welke pakketten er zijn en wat er in deze pakketten zit.
Wanneer je een pakket wil bestellen kies je hier onder voor het gekozen pakket en plan je een afspraak in.

Alle behandelingen gebeuren op afstand, wat inhoudt dat wij niet ‘live’ bij elkaar komen voor een afspraak. Aangezien alles energie is, kan er op afstand behandeld en doorgemeten worden. Tijdens de behandeling hebben we contact via een Zoom-verbinding of via Teams.

Reiki

Spagyriek
Alle consulten c.q. pakketten zijn exclusief middelen!

Honden
Alle consulten c.q. pakketten zijn exclusief middelen!

Bach

Herhaalrecept (alleen mogelijk als de remedie door Reiki en Kruiden is gemaakt), flesje 30ml

Nadere uitleg Spagyriek en suppletie
*Alle consulten met Spagyriek of suppletie is exclusief middelen. Per email krijg je advies wat het beste middel voor jou is. Suppletie kan je meestal zelf bestellen, ik kan je daarbij helpen. De middelen van Spagyriek worden bereid bij een apotheek, dit recept stuur ik voor je door. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur. Een prijslijst voor Spagyriek is per email op te vragen. De prijs is afhankelijk van het aantal essences / planten die in jouw unieke recept gebruikt worden.

De behandeling:

Kennismaken, intake formulier doornemen, uitleg behandeling
Bij een behandeling door middel van een doormeting:  de 1e door meting vindt plaats voor onze afspraak. Tijdens onze afspraak meet ik je live door ter controle. Dit om meer informatie te krijgen ook naar aanleiding van het gesprek wat we hebben.

Bij Reiki: rustig plaatsnemen op een stoel of eventueel liggen als je dat prettig vindt, en dan krijg je de behandeling. Het is belangrijk dat we contact met elkaar kunnen houden tijdens de behandeling. Daarom houden we verbinding met elkaar. Maar we zijn verder wel stil.

k

Na de behandeling:

We bespreken kort hoe je de behandeling hebt ervaren.
Na de behandeling ontvang je een (kort) verslag per email. Tevens staat hierin vermeld het advies met betrekking tot eventuele middelen.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag maar staat deze hier niet bij? Neem dan contact op.

Wat houdt een doormeting in?

Omdat alles energie is, kan er op afstand metingen worden gedaan door middel van een biotensor en/of lecher-antenne. Dit gebeurt door middel van een foto,  eventueel met een haarmonster van de hond.
Een biotensor is een meetinstrument waarmee ook diverse zaken getest kunnen worden. De biotensor meet namelijk de energetische frequenties in het lichaam, en indien daar kleine afwijkingen in meetbaar zijn, zie je dat terug door de biotensor.
Een lecher-antenne is ook een meetinstrument, maar werkt net anders dan een biotensor. Met een lecher-antenne werk je met diverse frequenties die meten in het lichaam of er een disbalans is. Je kan onder andere weefsels doormeten, organen, meridianen etc.

Kan ik ook een behandeling thuis krijgen, dus een live behandeling?

Nee, behandelingen worden alleen op afstand gegeven. Het grote voordeel is dat jij of je dier al in je eigen ruimte bent en niet meer hoeft te reizen. Na een reiki behandeling kan je wat moe of suf voelen. Ik vind het dan een prettiger idee dat je al thuis bent, en niet meer hoeft deel te nemen aan het verkeer. Daarnaast werkt een reiki behandeling op afstand net zo goed, als een ‘live’ behandeling. Soms zelfs beter!
Ook doormetingen worden op afstand gedaan. Dit kan goed omdat alles energie is.

Wat gebeurt er met mijn toegezonden foto’s

Deze foto’s worden verwijderd, uiterlijk 24 uur nadat wij onze laatste afspraak hebben gehad. Tevens op elk gewenst moment wanneer jij dat vraagt. Foto’s worden in ieder geval niet bewaard. Het kan dan ook zo zijn dat ik tussentijds om een nieuwe foto vraag bij langdurige behandelingen.

Bied je de Balans-Check ook voor mensen aan of voor andere dieren?

Op dit moment bied ik dit alleen aan voor honden. Maar voor mensen zal het vermoedelijk vanaf begin 2021 ook aangeboden worden. Voor andere dieren, behalve honden niet, aangezien ik daar niet voor opgeleid ben.

Wat is een biotensor?

Een biotensor is een meetinstrument waarmee ook diverse zaken getest kunnen worden. De biotensor meet namelijk de energetische frequenties in het lichaam, en indien daar kleine afwijkingen in meetbaar zijn, zie je dat terug door de biotensor. De biotensor kan alleen vragen beantwoorden met ja of nee. Indien de vraag een ja als antwoord heeft voor jou, wijzigt jouw energetische frequentie niet, en zal de biotensor een ja als antwoord geven. Indien het een nee is, zorgt dit voor een (energetische) stressreactie in je lichaam, en geeft de biotensor een nee aan.

Mag ik in termijnen betalen?

Als je een pakket afneemt (dus meer dan 1 behandeling) mag je in 2 delen betalen. Echter dient het bedrag wel volledig betaald te zijn voor aanvang van de laatste behandeling.

Het is mij niet helemaal duidelijk wat voor pakket of consult het beste bij mij past. Hoe kom ik daar achter?

Dan kunnen we een vrijblijvend en gratis gesprek inplannen, zodat we kunnen doornemen of ik jou kan helpen. En kan je na ons gesprek een keuze maken wat het beste past bij je. Je kan een gesprek inplannen per email of via social media (via een privé bericht).

Wat is een lecher-antenne

Een lecher-antenne is ook een meetinstrument, maar werkt net anders dan een biotensor. Met een lecher-antenne werk je met diverse frequenties die meten in het lichaam of er een disbalans is. Je kan onder andere weefsels doormeten, organen, meridianen etc. 

Neem contact met mij op!

Heb je vragen over een behandeling? Of twijfel je wat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met mij op en wij kijken dan samen naar de mogelijkheden

14 + 11 =

Sprang-Capelle

info@reikienkruiden.nl