Een online consult bij Reiki en Kruiden

Online consulten, hoe handig is dat! Alles is energie en daarom hoeven we niet bij elkaar te komen om toch een goed consult te kunnen doen. Ik kan jou dus perfect helpen op afstand. Een online consult bestaat uit een intakeformulier, een online afspraak waarbij we dit bespreken, ik doe metingen via de lecher-antenne en biotensor. En na het consult ontvang je een verslag met advies.

Waarom online? Ik heb er voor gekozen om op dit moment alleen online consulten aan te bieden. Zodat we veilig kunnen werken (volledig corona proof). Maar online consulten zijn ook heel goed mogelijk, aangezien alles energie is en ik daardoor jou perfect kan helpen.

Een belangrijk onderdeel bij het online consult is namelijk de anamnese. Tijdens een online verbinding en hebben wij samen uitgebreid de tijd om jouw vooraf ingestuurde intakeformulier door te nemen.

Het is voor mij namelijk heel belangrijk om te weten wie jij bent als persoon, en in te schatten waar jouw klachten vandaan komen. Tevens zal ik metingen doen om meer informatie te krijgen over jouw klachten.

Op afstand kan ik prima het Spagyriek middel voor jou maken. Ieder middel wordt namelijk samengesteld voor het individu, dus wat passend is voor jou! En ook reiki behandelingen kunnen perfect op afstand. Want nogmaals, alles is energie en hierdoor staan we ook in verbinding met elkaar.

Is alles te behandelen online? Nee ik ben mij hier heel bewust van. Indien ik twijfel of ik je kan helpen dan zal ik gericht doorsturen naar de juiste professional. Wel is er heel veel op afstand te behandelen. Ook via een live afspraak zou ik niet alles kunnen behandelen.

Wil je meer uitleg over hoe het online consult in zijn werk gaat bij Reiki en Kruiden? Stuur mij een email of een persoonlijk bericht via social media.

Een afspraak kan je inplannen via de website www.reikienkruiden.nl of via deze link. Wil je meer weten of de soort behandelingen, klik hierboven in het menu op de behandelingen.

Tot snel bij een online consult! Zodat we samen kunnen werken aan balans en verbinding. Voor jou, voor je geliefden en/of je omgeving.


* Door op aanmelden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Ik ben er me van bewust dat ik mail kan ontvangen en me hier ten alle tijden weer voor kan afmelden.