Waarom de bedrijfsnaam Reiki en Kruiden?

Reiki en Kruiden, het lijken 2 woorden, wat in basis natuurlijk zo is. 😉 Maar voor mij betekenen ze zoveel meer dan dat en versterken ze elkaar ook.

REIKI
Reiki, energie die voor iedereen beschikbaar is, en voor mijn gevoel hele mooie dingen kan doen met mens en dier. Het zorgt ervoor dat je je fysiek beter gaat voelen (kwaaltjes worden minder pijnlijk, je geneest sneller), mentaal ga je je beter voelen (minder piekeren, meer zelfverzekerd, minder angst) maar ook energetisch en spiritueel kan je je zelf hiermee ontwikkelen. Je gaat je bijvoorbeeld beter aarden. Lichaam en geest komen beter in balans. En dat alleen maar door met de juiste intentie energie naar een persoon of dier te sturen. Je kan blokkades opheffen of verminderen waardoor je je dus op meerdere vlakken beter gaat voelen. En dat met energie wat in het universum, op aarde voorhanden is.

KRUIDEN
En dan Kruiden, ook dat is wat de aarde ons biedt. Moeder Natuur zorgt goed voor ons, als we er maar voor open staan. Heel veel medicijnen zijn gemaakt uit kruiden (ook reguliere medicijnen in basis). Kruiden kan je plukken, je kan er thee van maken, je kan het door je eten doen. Of je kan doormiddel van suppletie het geconcentreerder innemen (win hierover informatie in).

SPAGYRIEK
Daarom heb ik gekozen om met Spagyriek te gaan werken. In basis zijn dit tincturen gemaakt van planten. Het grote voordeel van Spagyriek is dat het niet giftig is en dat je het samen met andere medicijnen (natuurlijke en/of reguliere) kan innemen!  Spagyriek is dus ook volledig natuurlijk en haalt dus zijn kracht uit de natuur.

Daarom deze bedrijfsnaam: 2 krachtige elementen uit de natuur gebundeld in consulten. Namelijk de energie van Reiki en de prachtige en krachtige transformatie die je ondergaat met Kruiden – Spagyriek.


* Door op aanmelden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Ik ben er me van bewust dat ik mail kan ontvangen en me hier ten alle tijden weer voor kan afmelden.