Spagryriek kruidengeneeskunde plantengeneeskunde kruidenremedies online consult reiki kruiden natuurgeneeskunde

Een kennismaking met Spagyriek

Spagyriek zijn kruidenremedies waarin de essentie van de plant zit. Ze worden ingezet voor de totale mens, dus holistisch gezien. Het werkt door op meerdere lagen: fysieke lichaam, de geest, ziel en energetisch. Hierdoor kan jij als persoon dus weer in balans komen omdat het doordringt tot alle lagen van jouw lichaam. Hierdoor ontstaat er een nieuwe balans: fysiek, emotioneel en energetisch.

Wat is Spagyriek

Spagyriek zijn alchemistische kruidenremedies. Tijdens de bereiding van deze kruidenremedies wordt de essentie van de planten bevrijd. Deze remedies kunnen ingezet worden voor de totale mens of dier, om deze op een natuurlijke en holistische wijze te behandelen. De Spagyriek kijkt naar het lichaam, maar ook naar de geest en de ziel. Deze 3 elementen dienen in balans te zijn, Spagyriek dringt tot de diepste lagen door om dit te bewerkstelligen en hierdoor de balans te herstellen.

De kern van Spagyriek:
Als je emotioneel, ofwel mentaal in disbalans bent, dan is de kans erg groot dat je na verloop van tijd ook fysiek klachten gaat ontwikkelen. Met Spagyriek kunnen we dit zo goed mogelijk in balans brengen. Een balans tussen lichaam en geest! Spagyriek pakt problemen aan bij de kern. Daarnaast reguleert Spagyriek, als iets te hoog is in je lichaam wordt het verlaagd, werkt iets te traag gaat het sneller werken etc. Daarnaast is Spagyriek niet toxisch, wat inhoudt dat het niet giftig is.

Het consult voor Spagyriek kan je los boeken als consult of in een pakket. Er is zelfs een duo afspraak met je hond mogelijk. Want ook dieren reageren heel goed op deze fantastische manier van behandelen.

Wil je een online consult Spagyriek boeken, klik dan op de link hier.

Tot snel, zodat we aan jouw balans en verbinding gaan werken met jezelf, je geliefden en je omgeving.

* Door op aanmelden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Ik ben er me van bewust dat ik mail kan ontvangen en me hier ten alle tijden weer voor kan afmelden.