Reiki, de voordelen voor mens en dier, stromen van energie, universele energie

Wat is Reiki? En welke voordelen heeft dit voor jou?

Reiki is universele energie, en stroomt door het hele lichaam. Naar de plaats waar jij het nodig hebt. Het zorgt voor ontspanning, rust, minder pijn. Een moment voor jezelf, jij staat centraal, liefde voor jezelf. Alles is energie en verbonden met elkaar. Ook lichaam en geest zijn met elkaar verbonden, onlosmakelijk.

Reiki, een begrip wat veel mensen kennen, maar wat houdt het in? Het is universele levensenergie, die al duizenden jaren bekend is, en het is beschikbaar voor alles en iedereen die leeft. Het is onuitputtelijk, en iemand die is ingewijd in Reiki kan deze energie doorgeven.

Ik ben sinds eind 2019 Reikimaster en ik kan jou dus behandelen door middel van reiki!

Alles is energie! Energy is Key! Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarnaast is alles om ons heen ook energie, waar wij mee resoneren.

Reiki gaat door het lichaam stromen naar de plaats waar het meeste nodig is, en probeert op die manier voor een balans te zorgen. Een balans krijg je door bestaande blokkades op te ruimen. De ontvanger bepaalt zelf wat er met de ontvangen energie gedaan wordt (dit gaat via het onderbewustzijn), daardoor kan jij  nooit meer reiki krijgen dan je op dat moment aan kan.

Wist je dat:
v Je dichter bij jezelf komt
v Je het op verschillende manieren kan ervaren, bijvoorbeeld als warmte, tintelen, koude. En alles is prima! 
v Omdat alles energie is, kan het perfect op afstand. Dus ook in deze tijd
v Het geeft je meer rust, vertrouwen, minder angst, meer zelfvertrouwen en nog meer!
v Het ook kan bij kinderen of bij je dieren

Gun jij dit jezelf ook? Maak dan meteen een afspraak via de site of klik hier. Alle afspraken via Reiki en Kruiden zijn online. Omdat alles energie is, kan ik perfect afstand jou helpen door een reiki behandeling te geven.  

* Door op aanmelden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Ik ben er me van bewust dat ik mail kan ontvangen en me hier ten alle tijden weer voor kan afmelden.